MEDITERRANE HUIZEN

uit 2009 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Samen

2019

Twee huizen vormen samen een mooi coppel

DRIEHOOG

2010

  Ik zie mijn huizen als metafoor voor menselijke karakters in alle facetten; zij staan in groepjes of solitair, fier rechtop, leunend of steunend. Open, of in zichzelf gekeerd met weinig ramen. De huizen hebben een universeel karakter waarbij het soms heerlijk wegdromen is naar verre onbestemde oorden. Ze hebben een "keramiekachtig" uiterlijk, echter ik gebruik geen klei maar een watervast plaatmateriaal dat ik afwerk met een keihard plamuur, dus geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Dit  huizengroepje: "DRIEHOOG" was genomineerd voor de Brabantse- Amateurkunst -Wedstrijd 2010.  NTK. Ik kan een vergelijkbaar model maken in opdracht.

HUIZENGROEP

2010

Voor mijn huizen, die het karakter hebben van “keramiek”, gebruik ik watervast plaatmateriaal en werk dat af met een keihard plamuur, acrylverf en matvernis; ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De maten van deze "torentjes" zijn gemiddeld. De prijs is per stuk. 

HUIZENGROEPJE OP HOUTBLOK

2010

  Dit groepje huizen heb ik geplaatst op een stuk drijfhout.

HUIZEN MET TORENTJE

2010

  Huizen met torentje op een stuk hout geplaatst   

HUIZEN OP BOOMSTRONK

2010

 Dit huizengroepje staat op een stuk drijfhout.

STRAATJE

2010

  Decoratief klein straatje

HUIZEN I

2009

  Vanwege het groter formaat erg mooi voor buiten  

HUIZEN II

2009

  Ook dit groepje huizen is vanwege het grotere formaat heel mooi om buiten geplaatst te worden. De toren links op de foto is € 300.- en de toren rechts is € 400.-