WORKSHOP werken met kunsthars

De kunsthars waarmee ik werk is een twee-componentenmateriaal: ACRYLIC-ONE. Het materiaal is milieuvriendelijk, reukloos en werkt snel. 

Het beeld wordt gemaakt van styrofoam, ook wel beeldhouwersschuim genoemd. Het is zacht en gemakkelijk te bewerken in allerlei stijlen. Als de basisvorm klaar is wordt deze in diverse stappen verhard met ACRYLIC-ONE. Daarna wordt het beschilderd in vrolijke kleuren met acrylverf.

ACRYLIC-ONE heeft vele voordelen, zoals: geen lange droogtijd en hoeft niet gebakken te worden. Geschikt voor binnen en buiten, grote en kleine beelden.  

Voor het maken van beelden met ACRYLIC-ONE heb ik een geheel eigen techniek ontwikkeld en deze uitgebreid beschreven in een WORKSHOP "UILTJE", 12 pagina's, met duidelijke tekst en veel foto's. De prijs voor deze werkbeschrijving is € 5.- on-line. 

Een stapje verder is de WORKSHOP "VOGEL". Kijk voor afbeelding bij mijn beelden: "VOGEL IV Oranje". Prijs van deze workshop is ook € 5.-

Uitgebreide details, over materiaal en leveranciers, staan in mijn online-workshops welke u bij mij kunt bestellen. Hebt u interesse? Mail mij en u krijgt zsm een antwoord.

https://www.youtube.com/watch?v=aJEaJhIbtDA